Ние създаваме уебсайтове за теб и твоят бизнес. За информация и запитвания: +359 876 700 417

WordPress добавка (плъгин) за добавяне на любими продукти в WooCommerce

04.06.2021

WordPress добавка (плъгин) за добавяне на любими продукти в WooCommerce

Лицензът за плъгина за един сайт се продава от 300 лв (без ДДС) и включва инсталация и вграждане от нашия технически екип. При интерес можете да заявите продукта, натискайки този линк.

Скъпи приятели, разработихме WordPress плъгин за добавяне на любими продукти в WooCommerce.

Както вероятно знаете, WooCommerce не предлага стандартна функционалност на списъка с любими продукти, така че винаги ще трябва да разчитате на разширение, за да свърши работата вместо вас. 

Функционалността на списъка с любими продукти ще позволи на потребителите да маркират определени продукти, като ги добавят към списък за бъдеща справка. В някои магазини за електронна търговия (като Amazon) могат да се създадат множество списъци с любими продукти, които да се споделят с други потребители, което ги прави идеални за идеи за подаръци за рождени дни или сватби.

В нашия случай, списъкът с любими продукти в WooCommerce, ще позволи на клиентите Ви лесно да преразгледат продуктите, които обмислят да закупят.

Плъгина ще добави иконка на сърце към изображението на продукта, която иконка, при щракване, ще добави продукта към табличен списък с любими продукти на дадения потребител.

Линк към страницата на плъгина, може да видите по-долу на тази страница.

Разширения / Модули
Контакти
гр. София
+359 876 700 417
Cart