Ние създаваме уебсайтове за теб и твоят бизнес. За информация и запитвания: +359 876 700 417

Изработка на онлайн магазини

Изработка на онлайн магазин е най-печелившата ни услуга, защото влагаме много старание и отдаденост във всеки проект.

 

Това е най-отговорната задача, която наш клиент може да ни възложи и затова даваме всичко от себе си, за да създадем професионален, работещ, привличащ и задържащ клиенти онлайн магазин.

След като вече си сигурен, че искаш да станеш горд притежател на онлайн бизнес, остава само да се довериш на екип за разработката на твоя сайт. Нелесна задача особено когато става въпрос за твоя собствен бизнес.

Smarty Studio притежава дългогодишен опит в изработката на онлайн магазини, които се класират добре в Google, посещават се от стотици клиенти всеки ден и се управляват лесно от своите собственици.

С нашата услуга за изработка на онлайн магазин ти ще се сдобиеш с чисто нов, функционален и печеливш сайт за онлайн търговия.

Може би за първи път поемаш крачка в посока развитие на онлайн търговия. Отлично знаем какви са страховете ти и затова ще ти помогнем да положиш основите на своя онлайн магазин, водейки те стъпка по стъпка през процеса.

Случвало ли ти се е да се чувстваш излъган?

Е, ние определено сме попадали в такава ситуация.

Затова всеки ден полагаме усилия, за да създадем друга реалност за своите клиенти.

А може би това не е първият път, в които се доверяваш на фирма за твоя бизнес. Този път наистина знаеш какво искаш и какви компромиси не си готов да направиш. Ние с радост ще се запознаем с твоите желания и изисквания, за да ти помогнем да стартираш своя нов бизнес или да подобриш показателите на настоящия си.

Избирайки Smarty Studio, ти избираш да получиш:

 

Изработка на онлайн магазин със завладяващ дизайн

 

Ние ще материализираме твоето желание за красив и ясен дизайн, който ще се запечата в съзнанието на твоите клиенти. След всяко посещение, твоят бранд ще става все по-разпознаваем и по-разпознаваем. Визията е един от най-важните елементи за всеки един онлайн магазин.

Тематично подходящият и предразполагащ към покупки уеб дизайн е ключът към успешния онлайн бизнес.

Дизайнът на твоя онлайн магазин ще бъде напълно адаптиран и за мобилна версия, като това ще даде повече удобство и възможности за покупки на твоите клиенти.

 

Изработка на онлайн магазин с уникална функционалност

 

Не е достатъчно един онлайн магазин да е красив. Той трябва да е и удобен – за теб и за твоите клиенти. Ние ще се погрижим твоите клиенти:


Да се ориентират лесно в твоя онлайн магазин.


Да прекарват повече време в сайта ти, разглеждайки в захлас.


С всяко посещение да чувстват нуждата да пазаруват именно от теб.


Бързо и безпроблемно да извършват своите поръчки.


Да разполагат с множество опции за плащане.


Бързо и лесно да се свързват с теб, ако изпитват затруднения.


Нашата услуга за изработка на онлайн магазин ти гарантира, че сайтът ти ще разполага с удобна и отлично работеща търсачка, възможност за регистрация на потребители и създаване на wish-листи, напълно работещ check-out, функционалности за сортиране на продукти, различни филтъри и още много други модули за по-удобно пазаруване.

В същото време с нас можеш да си сигурен, че сайтът ти ще е лесен за управление:


Ще можеш лесно и бързо да качваш и редактираш продукти.


Ще можеш да следиш поведението на своите клиенти и техните поръчки.


Ще можеш удобно да управляваш всички продукти в своя сайт и да следиш техния статус.


 

Изработка на онлайн магазин който да е с добро класиране в Google

 

В услугата за изработка на онлайн магазин влиза SEO пакет за базова оптимизация, която ще изгради най-добрата структура за твоя онлайн магазин. Това ще му помогне да се класира по-напред в търсенията и да ти спечели повече клиенти.

С тази услуга получаваш и обучение за изграждане на продуктово съдържание за твоя онлайн магазин. Ще ти помогнем да създадеш добро и привлекателно съдържание, което привлича клиенти и наистина продава. И не само – доброто съдържание ти дава по-добри позиции в Google.

Свържи се с нас за БЕЗПЛАТНА консултация и с радост ще те запознаем с възможностите за изработка на твоя онлайн магазин.

Ние те очакваме!

Ти си наш партньор. Мнението ти е важно за нас. А крайният резултат е съвкупност от нашия професионализъм и твоето доверие.

Готов ли си да обереш плодовете от нашата екипна работа? Свържи се с нас за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ или ни ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА и превърни бизнеса си в машина за пари!