Ние създаваме уебсайтове за теб и твоят бизнес. За информация и запитвания: +359 876 700 417

За нас

Ние искаме да те запознаем с магията на програмирането, която ще изстреля бизнеса ти на по-високо ниво.

Ние искаме да ти покажем как красивият и функционален дизайн ще кара посетителите да се връщат отново и отново към твоя сайт.

Ние искаме да ти помогнем да привлечеш още повече клиенти, благодарение на SEO оптимизацията.

Ние знаем колко важно е за теб да инвестираш разумно и сме тук, за да трансформираме бизнеса ти.

Нашата мисия е твоят успех!

Нашите услуги

Ние предлагаме широка гама от модерни и иновативни решения, които са напълно адаптирани към твоите изисквания. Нашата цел е да предоставим страхотен дизайн, който не само отговаря на твоите визуални предпочитания, но също така е напълно оптимизиран за мобилни устройства. Всички наши продукти и услуги са създадени с мисъл за най-доброто потребителско изживяване и функционалност. Независимо дали си в процес на създаване на нов уебсайт, разработваш приложение или желаеш да освежиш съществуващото си онлайн присъствие, ние сме тук, за да ти помогнем да постигнеш твоите цели.

 1. Изработка на уеб сайтове

  Ще изработим перфектния уеб сайт за твоя бизнес, съобразен с твоите предпочитания и възможности. Професионално, качествено и в срок.

  Научи повече

 2. Изработка на онлайн магазини

  Позволете на клиентите си да пазаруват в захлас с часове. А защо не и без да стават от компютъра? С нас това е възможно.

  Научи повече

 3. SEO Оптимизация

  SEO анализ, създаване на онлайн стратегия за развитие и постигане на челни позиции в Google – всички SEO услуги.

  Научи повече

 4. Техническа поддръжка

  Предлагаме професионална поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, което е гаранция, че по всяко време за твоите въпроси и желания ще има наличен ресурс от специалисти.

  Научи повече

Нашите сертификати

Нашата философия

 • Коректност. Работа в срок. Прецизност.
 • Уважение към предпочитанията на клиента.
 • Отлични резултати.
 • Надхвърляне на очакванията.

Това са принципите, които ни правят все по-добри и по-добри. Ден след ден.

Нашата най-голяма страст е да създаваме уеб сайтове, които са удобни за ползване, намират се лесно и работят безотказно. Заредени с любопитство и ентусиазъм, ние непрестанно търсим начини да се усъвършенстваме. И искрено се забавляваме с това, което правим.

Независимо дали тепърва стартираш своя бизнес, или търсиш начини да станеш още по-голям – ние притежаваме всичко необходимо, за да ти помогнем. Ние вярваме, че именно иновативният дизайн е този елемент от пъзела, който прави връзката между бизнеса и потребителите здрава и непоклатима.

Вдъхновение… ние черпим от всеки и от всичко.

Въображението… е най-силният ни инструмент.

А отдадеността към детайлите… е нашият ярък подпис.

Какво ни мотивира да ставаме все по-добри, за да те правим все по-успешен?

Вярването, че бъдещето на всеки бизнес зависи от професионалната изработка на уеб дизайн, който е иновативен и интересен. Това е не просто естетически каприз. Това е твоят начин да оцелееш в бързо развиващата се онлайн конкурентна среда.

Сред най-популярните уеб технологии, които взимат участие в нашите проекти са: HTML 5, CSS3, Bootstrap 3 / 4, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL и др.

Ние разполагаме с най-добрите практики и технологии, с които ти гарантираме, че твоят сайт ще бъде оптимизиран и достъпен за търсачките. Това ще ти помогне да привлечеш повече посетители, които имат чудесен потенциал да се превърнат в твои бъдещи лоялни клиенти.

Чрез комбинация от различни инструменти и приставки,  ще използваме силата и влиянието на социалните мрежи, за да направим бизнеса ти още по-популярен, търсен и желан. Ние знаем как да накараме Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram и всички останали социални мрежи да работят за теб!

А съдържание?

Интересният, функционален и красив дизайн на уеб сайт е само едната част от уравнението. Увлекателното съдържание, което задържа погледа на клиента и го кара да избере теб, е другата. Ако нямаш предварително изготвено съдържание за мечтания ти сайт, ние ще ти помогнем със създаването на уникални послания, които отговарят на SEO принципите. Така ще изпъкнеш сред конкурентите си и ще знаеш, че си на прав път – към върха.

Отпусни се и ни се довери – ние ще направим всяка твоя фантазия реалност.

Нека заедно преобразим твоя бизнес. Свържи се с нас за безплатна консултация.

Да действаме!

Работен процес

Среща

Поздравления! Вече избра нас за изработката на твоя нов сайт. Следва да се срещнем на живо или виртуално, за да се опознаем и да набележим целите на проекта. За нас е важно да разберем, колкото се може повече за твоя бизнес и за твоите очаквания, изисквания и желания. Ти, от своя страна, имаш свободата да ни зададеш всички въпроси, които те вълнуват. На тази първоначална работна среща всеки ще разбере с кого си има работа. Ще бъде вълнуващо и интересно!

Планиране

Вече разполагаме с най-важната информация за подготовката и осъществяването на твоя проект. Време е да изработим план, който ще структурира сайта и ще ни помогне да разберем от какво съдържание се нуждае той. Също така заедно ще решим какви технологии ще бъдат използвани – WordPress, OpenCart, или друга платформа. Ако имаш допълнителни идеи или забележки по плана, сега е моментът да ги споделиш. Ние държим на твоето мнение!

Изпълнение

Пристъпваме към изпълнението – любимият ни процес. Дизайнът на сайта ще бъде изцяло съобразен с целите и спецификата на аудиторията на твоя бизнес, за да избегнем недоразумения и нелеп резултат. Ще наблегнем на логото и цветовете, които символизират енергията на твоя бизнес. А резултатът? Ще бъдеш горд собственик на сайт, който ти сам ще наречеш „визитната картичка“ на твоя бизнес.

Тестване

Преди да те запознаем с крайния резултат, ние сме длъжни да тестваме всичко по новия ти уеб сайт. За нас е важно да сме сигурни, че това, което ще получиш работи безотказно и не дава грешки. Ще тестваме различни скриптове и ще проверим дали има проблеми със съвместимостта – между различни уеб браузъри. Когато се уверим, че сме проверили всяко кътче от сайта и сме го оптимизирали, ще можем да пристъпим към последната стъпка.

Доставяне

След финалното ти одобрение, настъпва часът на истината. За да поставим началото на твоя сайт, ще качим файловете на сървъра. Обикновено това включва инсталацията и конфигурацията на CMS система, както и на основен набор от плъгини за подобряване на сайта. Отново се налага тестване. След като се уверим, че файловете са качени правилно, можем да извикаме: „Ура!“. Честито! Ти вече официално имаш свой собствен сайт.

КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА НАС

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Искахме уебсайт за електронна търговия, който да подобри разпознаването на нашия бранд, както и да увеличи продажбите. Това, което получихме, беше славно бъдеще. Не можехме да повярваме колко красив, функционален и лесен за навигация е 7dermacenter.com. Вие сте страхотни и много ни допада това, че влагата изключително много страст във вашата работа. Ще се радваме да работим отново с вас.

Олга Лелекова 7 Derma Center

Когато започнахме да работим със Смарти Студио, все още не знаехме, че тази компания съвсем бързо ще се превърне в един от партньорите ни, на които най-много симпатизираме и разчитаме за реализирането на нашите онлайн проекти.

Станко Недев - Управител на ПроКанал ЕООД

Екипът на Каса Лимпия ЕООД изразява благодарността си към фирма Смарти Студио МБН ЕООД за високото качество на предлаганите услуги в сферата на уеб разработването, както и за чудесната поддръжка по завършените сайтове.

Моника Иванова - Управител на Каса Лимпия ЕООД
Контакти
гр. София
+359 876 700 417
Cart