Ние създаваме уебсайтове за теб и твоят бизнес. За информация и запитвания: +359 876 700 417

Онлайн маркетинг и реклама

Нашата услуга за онлайн маркетинг ще ти помогне да привлечеш и задържиш повече клиенти.

 

Вече имаш сайт. Привлекателен, удобен и по твой вкус.

Може би вече разполагаш и със SEO стратегия. Знаеш кои са твоите клиенти, какво търсят, какво искат и защо го искат.

Това, което липсва обаче… са резултатите.

Идват бавно. И не са сигурни. Днес ги има, утре – не.

Усещаш как несигурността те кара да превърташ познатия филм в главата си, питайки се: „Дали всички тези вложени усилия и ресурси ще се отплатят?“

Ние знаем колко трудно е началото. Ние знаем колко неизвестни се появяват при стартирането на нов бизнес. И ние знаем какво е чувството да пробваш и да не успееш.

Именно затова ти предлагаме решение, което бързо ще ти даде желаните резултати.

 

Онлайн маркетинг и Google AdWords

 

Нашата услуга за онлайн маркетинг е насочена към Google рекламата (AdWords). Това е най-силният инструмент на гугъл, що се отнася до печелене на клиенти и допълнителни приходи.

Google рекламата е идеален за всеки бизнес, който тепърва изгражда своята SEO оптимизация. Двата инструмента не се изключват, а се допълват.

Благодарение на Google рекламата, можеш да разбереш кои са твоите клиенти, какво търсят, защо искат това, което искат и как можеш да ги спечелиш. Това знание е идеално за прилагане в SEO оптимизацията. Така сайтът ти става „железен“.

Чували сме най-различни коментари против Google рекламата. Истината е, че тази реклама работи безотказно, ако е в ръцете на компетентни професионалисти. Това не е никак лесен за разбиране инструмент, а не всеки разполага с времето, мотивацията и отдадеността да го „разкости“.

Google рекламата е онлайн маркетинг стратегия, при която се залага цена за „клик“ на зададена ключова дума. Тази ключова дума осигурява челни места на твоя сайт при търсене с Google.

 

Защо ми е необходим онлайн маркетинг в лицето на Google AdWords?

 

Знаеш ли какви са приликите между рекламата по телевизията/радиото и рекламата в Google?

Е, те нямат нищо общо.

Ако си мислиш, че рекламата в Гугъл е излишен разход, който не си сигурен, че ще ти спечели повече клиенти, те съветваме да разгледаш нашите аргументи „ЗА“ рекламата в Гугъл.

 

Google AdWords е гъвкав инструмент и пести пари

 

Както е известно, безплатен обяд няма.

И Google AdWords не прави изключение. Въпреки това, с този инструмент ти плащаш само ако някой кликне върху твоята реклама.

Също така можеш да плануваш своя бюджет за онлайн маркетинг без да се притесняваш, че ще надхвърлиш лимита.

Плащаш според възможностите си.

Трябва да си наясно, че високите позиции не зависят толкова от заделения бюджет, колкото от качеството на съдържанието, което рекламираш. Това означава, че с по-малки разходи можеш да си спечелиш повече приходи.

Чудиш ли се вече дали разполагаш с релевантно и качествено съдържание?

Запознай се с нашата SEO копирайтинг услуга, която ще преобрази сайта ти и ще подсили всяка твоя онлайн маркетинг стратегия.

Google Adwords дава мигновени резултати

 

Ако тепърва стартираш своя бизнес или след всички вложени усилия все още си на N-то място в класиранията на Google… ние те съветваме да обърнеш внимание на Google AdWords.

SEO оптимизацията е чудесен инструмент за дълготрайни резултати, но той отнема много време – месеци. Също така не е сигурно, че ще изведе сайта ти на първа страница заради зверската конкуренция и необяснимия алгоритъм за класиране. Да разчиташ само на него е непестеливо.

Докато чакаш резултатите от SEO оптимизацията, можеш да заложиш на сигурно. Google AdWords изисква само капитал, правилна настройка на рекламата и бум – осигуряваш си първи места в Google в момента, в който кампанията стартира.

 

Google AdWords e онлайн маркетинг система, която ти дава измерими резултати

 

С Google AdWords твоята онлайн маркетинг кампания има подсигурен отчет за всяка активност. Ще знаеш колко хора кликат на твоите реклами, какво търсят, какво правят, веднъж попаднали на твоя сайт и какво ли още не. По този начин ще си дадеш сметка доколко познаваш своята таргет клиентела и как да подобриш не само онлайн присъствието си, но и самите услуги, които предлагаш.

С рекламата в Googleще придобиеш повече увереност, че вървиш в правилната посока.

 

Google AdWords е онлайн маркетинг стратегия, специално насочена към твоя идеален клиент

 

Рекламата в Гугъл ти помага да стесниш кръга от хора, които блуждаят в интернет пространството и попадат на твоя сайт. Google рекламната кампания ще насочи към сайта ти само хората, които наистина се нуждаят от твоите услуги или продукти.

Защо това е важно?

Защото това е ценен трафик, който се отчита от Google положително.

Най-лошото, което може да ти се случи, е някой да кликне върху сайта ти, да разбере, че информацията в него не го интересува и веднага да натисне хикса горе вдясно.

 

Правилно настроената Google рекламна кампания те предпазва от това.

 

С нея печелиш заинтересовани посетители, които имат потенциала да се превърнат в твои лоялни клиенти.

Ние, екипът на Smarty Studio ще настроим най-адекватната и печеливша реклама за твоя бизнес.

С нас едновременно пестиш и печелиш!

Свържи се с нас за БЕЗПЛАТНА консултация и разбери как можеш да увеличиш печалбите си ефикасно!

Ти си наш партньор. Мнението ти е важно за нас. А крайният резултат е съвкупност от нашия професионализъм и твоето доверие.

Готов ли си да обереш плодовете от нашата екипна работа? Свържи се с нас за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ и превърни бизнеса си в машина за пари!