fbpx

Ние създаваме уебсайтове за теб и твоят бизнес. За информация и запитвания: +359 877 439 629

Лого дизайн

Нашите дизайнери работят прецизно, за да сътворят твоят уникален лого дизайн, както и за да създадат стилно уеб присъствие на твоя бранд.

 

Логото за един бранд е възможността на бизнеса да покаже на света кой е, събран само в един на пръв поглед малък, но с огромно значение, уникален символ.

 

Защо ти е необходим лого дизайн?

 

Логото е символът, който говори „без думи“ за теб и отправя съобщение към света за твоя бизнес. Една история и мисия събрана в едно. Твоето лого ще популяризира дейността ти, създава първото впечатление в твоите клиенти и печели доверието им.

Екипът ни от дизайнери ще изследва смисъла на твоя бизнес, име, корпоративна идентичност и мисия, за да създаде един запомнящ се лого дизайн за вас.

А творческото вдъхновение по изработката на лого, черпим от твоето огромно желание да бъдеш различен и разпознаваем.

Визуално зашеметяващото и запомнящо се лого може да направи, така че от тук нататък, всеки който го погледне, завинаги да свързва твоя бизнес с него. Всеки да е с ясната представа кой точно стои зад това лого.

 

Как се създава лого дизайн?

 

Съвременният дизайн на лого се съобразява с цветовите предпочитания на клиента, сферата на дейност, емблематични текстови и графични символи, характерни за съответния бранш.

Фирменото лого трябва да е лесно за разпознаване и запомняне от клиентите. Също така, то трябва да се възпроизвежда лесно и върху различни по големина рекламни материали – от фирмени химикалки и визитки до знамена и билборди.

За теб е важно корпоративният дизайн на лого да бъде изработен от графичен дизайнер, тъй като професионалният му поглед е свързан с подбора на цветове, съчетаване на шрифтове и символи така, че да впечатли не един човек, а цяла група от хора и да ги направи твои потенциални клиенти.

Поради тези причини, силно препоръчително е да се използват по-малък брой цветове и символи с по-опростена форма, което е и важен фактор за определяне на оптимална цена и поддържане на високо качество при всички твои рекламни материали.

За нас ти не си поредния клиент. Ти си нашият клиент! Мнението ти е важно за нас. А крайният резултат е съвкупност от нашия професионализъм и твоето доверие.

Готов ли си да обереш плодовете от нашата екипна работа? Свържи се с нас за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ или ни ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА и превърни бизнеса си в машина за пари!

Изработка на лого

Как да поръчаш твоя лого дизайн?

 


Попълни формата за запитване и опиши накратко твоите предпочитания.


Ние се свързваме с теб за уточняване на детайлите и ти изпращаме договор за поръчка с документ за авансово плащане.


Разработваме идейна концепция и проект на твоя лого дизайн, съобразени с изискванията ти и нашия професионален опит при създаване на успешни рекламни решения.


Коментираме с теб предложения лого дизайн и при необходимост правим промени по проекта.


Получаваш финалния и одобрен от теб лого дизайн с високо качество за печатна и уеб реклама след доплащане по договора. Предоставяме ти фирменото лого на CD/DVD във векторен и растерен формат.


Всички цени са без ДДС и включват: индивидуален графичен дизайн, векторизация (високо качество на фирмения лого дизайн, подходящ за всякакъв тип печатна и уеб реклама), описание на цветовите координати, конвертиране в криви.

За допълнителни корекции и при проекти с по-висока сложност цената се договаря индивидуално.

Всяка изработка на лого дизайн се извършва от опитен екип графични дизайнери.

Изпрати ни запитване

В рамките на 1 работен ден наш сътрудник ще се свърже с теб.

Ако желаеш може да се свържеш с нас и на телефон: +359 877 439 629

Полетата отбелязани със *, са задължителни.