Ние създаваме уебсайтове за теб и твоят бизнес. За информация и запитвания: +359 876 700 417

Техническата поддръжка – най-ценното за вашият онлайн магазин

Техническата поддръжка – най-ценното за вашият онлайн магазин

Защо техническата поддръжка е най-ценното за вашият онлайн магазин?

Този тип поддръжка включва, решаване на технически проблеми, разработка на нови функционалности, оптимизации и консултации от опитен екип технически експерти.

С качествена техническа поддръжка на вашия онлайн магазин, знаете, че можете да спите спокойно. Това е така, защото паданията и прекъсванията на вашия онлайн магазин, ще бъдат малко на брой, а ако въпреки всичко се случат такива, то те ще бъдат кратки.

Техническата поддръжка на вашия онлайн магазин Ви гарантира време за реакция, като тогава вече ще можете да бъдете сигурни, че вашата задача няма да бъде забавена или забравена.

Планиране

Опитните онлайн търговци знаят, че трябва да планират, а какво по-лесно от това, да планираш техническите подобрения по онлайн магазина за следващите 6 или 12 месеца, ако имаш наистина надежден, технологичен партньор.

Добрите онлайн магазини, правят промо кампании по всяко време на денонощието, като в тези дни, инвестицията в 24/7 техническа поддръжка, би Ви спестило изключително много главоболия, като ще Ви докара голям оборот и лоялни нови клиенти.

Доверете се на екип от професионалисти

За да бъдете сигурни, че вашия онлайн магазин, ще има качествена техническа поддръжка, след пускането му онлайн, нужно е да се доверите на екип от професионалисти.

Важно е да помислите предварително, колко часа месечно биха Ви били нужни за техническа поддръжка, след което е важно да обсъдите това с фирмата разработчик, като стигнете до оптимално добро решение за Вас.

Запомнете: Не всичко зависи от това, коя е фирмата, която ще поддържа онлайн магазина Ви. Вие като собственици, сте много важни в решенията, които взимате, както и каква комуникация с разработчика ще имате. Колкото по-голям приоритет и време отделяте за вашия онлайн магазин, толкова повече ще се разраства той.

С развитието на магазина Ви, с времето ще се увеличава и необходимостта от повече часове техническа поддръжка и повече доработки.

За да се случва всичко това леко и безпроблемно, важно е да изберете правилната eCommerce платформа – дали тя да е къстъм (направена специално за Вас, според вашите нужди и изисквания) или да бъде open source решение (готова платформа, с разработени допълнителни функционалности специално за Вас).

Не се колебайте, свържете се с нас!

Не губете време, консултирайте се с нашите специалисти и вземете най-доброто решение за Вашия онлайн бизнес. Ако желаете, можете да ни се обадите на тел.: +359 876 700 417.

Съвети за онлайн търговци
За Smarty Studio
Нашата най-голяма страст е да създаваме уеб сайтове, които са удобни за ползване, намират се лесно и работят безотказно. Заредени с любопитство и ентусиазъм, ние непрестанно търсим начини да се усъвършенстваме. И искрено се забавляваме с това, което правим.