fbpx

Ние създаваме уебсайтове за теб и твоят бизнес. За информация и запитвания: +359 877 439 629

SEO оптимизация

SEO оптимизация – основата на успешния онлайн бизнес

 

Нашата комплексна услуга за SEO оптимизация ще ти помогне да класираш сайта си на челни позиции в търсачките и да увеличиш не само трафика към него, но и продажбите си. Ние знаем колко е важно да имаш бизнес. Успешен бизнес.

Как работят търсачките?

Замислял ли си се какво прави сайтовете на първа страница от търсенията в Google, Yahoo и Bing по-различни от всички останали?

Нека си го кажем честно – всеки използва търсачките, за да намери информацията, която го интересува. Представи си, че Google, Yahoo и Bing са масивни библиотеки. В тях библиотекарите са роботи с изкуствен интелект. Те познават цялата налична информация в собствената си библиотека и работата им е да ти предоставят най-подходящата „книга“, отговаряща на твоите желания и изисквания. За да може да ти предложи най-добрите резултати под формата на сайтове, този изкуствен интелект използва определен алгоритъм.

Само сайтовете, които притежават най-високите коефициенти, изчислени посредством този алгоритъм, се класират на първите страници. Разбира се, за да се класира един сайт на тези първи места, специалистите, които го създават или поддържат, трябва да познават критериите на споменатия алгоритъм.

Именно този процес на „игра по правилата“ представлява SEO оптимизацията.

Видове SEO оптимизация

SEO оптимизацията е вътрешна и външна – On-Page и Off-Page. По-важната за всеки нов сайт е вътрешната (on-page). Тя акцентира върху правилното изграждане и структуриране на съдържанието и HTML елементите. Този процес включва работа по:

 • Изграждането на свежо, интересно и уникално съдържание;
 • Подбора на ключови думи;
 • Заглавия и описания;
 • Правилно структуриране на URL;
 • Създаване на удобна навигация в сайта;
 • Оптимизиране на вътрешните връзки;
 • Форматиране на текстовете;
 • Оптимизация на изображенията;
 • Бързото зареждане на страниците;
 • Оптимизиране на мобилната версия;
 • Оптимизиране на външните линкове (да не са счупени или да водят до сайтове с лоша репутация).

Външната оптимизация е изцяло насочена към активности, които не засягат пряко страниците на сайта. Тя действа извън обхвата на сайта и включва създаването на стратегия за по-добра репутация и повече популярност. Основно това се случва посредством препратки към твоя сайт от други големи, тематични и известни сайтове, както и дигитален маркетинг.

За какво ми е SEO оптимизация?

SEO оптимизацията е най-важният градивен стълб за един сайт. Тя е дългосрочна инвестиция, която прави твоя уеб сайт по-добър, по-бърз и по-удобен за посетителите му.

Ето няколко причини, които ще провокират интереса ти към SEO оптимизацията:

#1 Повече посещения

Каква е ползата да имаш сайт, ако почти никой не знае за него? SEO оптимизацията прави сайта по-удобен не само за „паяците“ на търсачките, които го обхождат, за да го оценят, но и за твоите потенциални клиенти. Колкото по-структуриран и достъпен е твоят сайт, толкова по-приятен за разглеждане ще бъде той.

#2 Възвръща многократно вложената инвестиция

Правилното изпълнение на SEO оптимизацията гарантира на твоя сайт оптимално класиране.

Колкото по-напред си в резултатите на Google, Yahoo и Bing, толкова повече хора ще се доверят на сайта ти.

Колкото повече хора ти се доверят, толкова повече посещения ще получиш.

Колкото повече посещения, толкова повече потенциални клиенти.

Колкото повече потенциални клиенти, толкова повече реални клиенти.

Колкото повече реални клиенти… толкова повече приходи и печалби!

Както е казал Печо Пух: „Колкото повече, толкова повече!“

#3 Изгражда Бранд

След като вече си на челни места от класиранията, ти започваш да придобиваш по-голяма известност. Твоята фирма се превръща в бранд. Ти ставаш разпознаваем. Колкото по-често хората те виждат на челни места, толкова по-лесно те запомнят. Това е първата стъпка от превръщането на потенциални клиенти в реални.

#4 Резултатите могат да бъдат измерени

Разполагаме с най-модерните програми, които анализират поведението на потребителите, състоянието на твоя сайт, както и това на твоите конкуренти. Постоянно боравим със статистики, които ни помагат буквално да оптимизираме оптимизацията. С нас получаваш резултати черно на бяло!

#5 Защото твоите конкуренти използват SEO оптимизация

Какво по-мотивиращо от това да знаеш, че без SEO оптимизация ще си не една, а 10 стъпки по-назад от своите конкуренти. Тази услуга става все по-известна и по-известна, защото е най-ефикасният начин да популяризираш бизнеса си.

Не позволявай на конкурентите да те бият. Бий ги ти!

#6 Помага ти да се свържеш с твоята таргет аудитория

SEO оптимизацията не просто ти носи повече клиенти. Тя те среща с твоите клиенти. Тези, които наистина желаят услугите ти и са готови да работят с теб. А ти готов ли си да се срещнеш с тях?

Чудесно! Нека запретнем ръкави!

Свържи се с нас за БЕЗПЛАТНА консултация и разбери как можем заедно да трансформираме твоя сайт.

Ние те очакваме!