Ние създаваме уебсайтове за теб и твоят бизнес. За информация и запитвания: +359 876 700 417

Безплатно онлайн обучение от Google как да подобрите вашите дигитални умения

Безплатно онлайн обучение от Google как да подобрите вашите дигитални умения

Google България ви предлага една наистина страхотна възможност, а именно, как да подобрите дигиталните си умения и то напълно безплатно. Техните безплатни онлайн курсове ще ви преведат през всичко – от търсачки до имейл маркетинг, социални медии и др. Това не е всичко! За финал, когато завършите всички онлайн уроци и тестове, ще получите напълно валиден сертификат от Google.

Защо е нужно да се сертифицирате?

На първо място, това е един много добър начин, да придадете нов блясък на професионалното ви резюме. Сертификатът е доказателство, че притежавате дигитални умения, както и че имате мотивацията да учите, две основни качества в света на бизнеса и в света на онлайн технологиите.

За кого е предназначено?

Онлайн обучението, предоставяно напълно безплатно от Google е предназначено за търсещи работа или за ученици и студенти, които тепърва ще се занимават с онлайн маркетинг и предприемачество, както и за всички онези, които искат да научат повече за дигиталния свят, да подобрят своите умения или да получат сертификат.

Как работи?

Както вече разбрахте, платформата за онлайн обучения на Google е напълно безплатна, като единственото, което е необходимо да направите е да се регистрирате, като веднага след това ще получите своя онлайн план за обучение, който се състои от общо 23 теми от дигиталния маркетинг. След всеки план, ще имате възможност да проверите и затвърдите знанията си с бързи и забавни тестове. Едва след като завършите плана за обучение, ще отключите и въпросите за сертифициране, като след като ги преминете успешно, ще можете да свалите своя Google сертификат.

Всички видеоклипове включени в плана ви за обучение се водят от експерти, които са били на вашето място. От тях ще получите и полезни съвети, как да прилагате новите си умения. Важно е да споменем, че всяко едно видео е със субтитри на български език.

Научете повече, като посетите, този линк: https://digitalengarazh.withgoogle.com/

Друго
About Smarty Studio
Нашата най-голяма страст е да създаваме уеб сайтове, които са удобни за ползване, намират се лесно и работят безотказно. Заредени с любопитство и ентусиазъм, ние непрестанно търсим начини да се усъвършенстваме. И искрено се забавляваме с това, което правим.